• Slider Image
  • Slider Image

UPPLEV MER

Vi kan erbjuda en rad olika aktiviteter i samband med er båttur. Här följer ett par exempel.

Klassisk aktivitet som är svårare än vad den ser ut. Skjut lerduvor ute i skärgården, en rolig och annorlunda aktivitet som lockar fram tävlingsmänniskan i dig.
Lyxig bastu med panorama fönster ut mot den bländande skärgården. Utrymmet är anpassat för upp till 12 personer och är utrustat med en vedeldad bastuugn på hela 18kW inkl integrerad vattentank på 20 liter för het ångbastu. Bastun är även utrustad med belysning för den lilla extra mysfaktorn. Fördelen med rund bastu, jämfört med traditionell bastu, är att värmen fördelas på ett mycket jämt och behagligt sätt. Det blir samma temperatur uppe som nere i bastun och pga luftspalten i golvet fås bra cirkulation. Utöver den härliga bastun finns ett omklädningsrum där man kan förvara sina kläder och andra saker.
Låt oss anordna en femkamp till ert sällskap. Olika grenar med olika svårighetsgrad gör att alla kan vara med. Må bäste man/kvinna vinna!
Vi kan självklart ordna mat och dryck på er tur. Välj mellan buffé, ölagad mat från Muurikkan eller kanske bara en matig macka.
Tillsammans med The Fox & Anchor, Sveriges bästa whiskykrog 2014, kan vi erbjuda öl och whiskyprovningar ute i skärgården. En perfekt start vid ankomst till en ö. Provningen tar ca 45 minuter och du får uppleva ölets eller whiskyns värld i fyra olika smakprover.